lauantai 5. heinäkuuta 2014

Kerolle HK2 ja Usvan masun kasvattelua :)



Noniih, käytiin Keron kanssa hakuilemassa Nokialla HK2 verran. Meni todella hienosti, on se pähee tuo pikkumies! Hyvä meidän tiimi! :) Tuomarina kisoissa oli Tapio Toivola. Tottiksella alotettiin ja se meni todella mukavasti, ei ollenkaan liikevirheitä. Pisteitä tuli 96/100. Pistevähennykset tuli tasamaanoudon hitaahko palautus (mistä se nyt tuonkin keksi?? No, tiiätte mitä me ollaan nyt reenattu lähiaikoina... heh). Muuten liikeet olivat erinomaisia. Itse olin erityisen tyytyväinen eteenmenoon (HK1-kisassa ei onnistunut kunnolla) jossa nopea eteneminen ja kerrasta lässähti hienosti maahan. :) Nouto oli itselle pieni pettymys mutta pitäähän sitä reenattavaakin olla!

Esineillä Kero oli ihan omituinen, saatiin silti pisteitä 27/30. Ekaksi lähetin sen oikeaan etukulmaan josta Kero lähti tekemään hyvää laatikkoa vasemmalle. Se sai selvän hajun esineesti mutta ei poiminutkaan sitä vaan jatkoi matkaa! :O Sitten löytyi toinen esine jonka palautti hyvällä vauhdilla mutta palautus oli kaikkea muuta kuin korrekti. Ellei korrektina pidetä sitten lapsen crocks-kengän (miten iiiihana materiaali koiran mielestä!) mussuttamista täydellä sydämellä! :D Palautin sitten tuomarille "hieman" räkäisen ja kärsineen kengän... ;) Toinen esine olikin hyvä ja nopea eikä siinä ollut huomauttamista. Voi tuota pikkumiestä. :D Yeitä siinä nyt sit olla fiksua kilpailijaa kun mua rupesi niin naurattamaan se ihastus Keron silmissä kun se mynttäsi crocksin syvälle suuhunsa ja alkoi jauhaa tätät ihanaa "purkkaa" antaumuksella. :P

Haku sitten menihin ihan melkein niin hyvin kuin voin kuvitella. Eka ukko löytyi oikeasta etukulmasta ekalla pistolla. Erinomaiset haukut ja hyvä hallinta. Muutama tyhjä pisto ja toinen ukko löytyi oikealta puolen kivenkolosta puoliksi piilosta. Tällä kertaa Kerolla oli ollut erinomainen ilmaisu ilman mitään sikailuja ja liian lähellä olemista. Ainoa oli taas tämä räkä-homma eli maalimiesparka oli kurrutettu valkoisella kuolalla kun pikkumies mouskutti lähellä ja melkoisen innokkaasti. :D
Kolmas ukko oli vasemmalla roskiksessa muutaman tyhjän jälkeen. Kero alkoi olla vähän väsynyt jo (ilma oli kuuma ja hiostava) joten ilmaisu pätki ekaa kertaa. Lähdin juoksemaan metsään ja kun olin juossut koiraa kohti vähän matkaa, Kero lakkasikin haukkumasta hetkeksi. Seisoin metsässä odottelemassa (ihme kyllä olin lukenut jopa sääntökirjasta säännöt edellisenä iltana tottakai ennen koetta ja ainoa mitä niistä muistin oli sääntö ettei ohjaaja saa edetä ilmaisulla jos koira pitää taukoa!) pitkiltä tuntuvan hetken (oikea aika oli ehkä 5s) kunnes Kero alkoi taas haukkua ja etenin taas. Pysähtyäkseni jälleen kun Kero piti taas tuskaisen pitkältä tuntuvan tauon ilmaisussaan. Onnekseni se alkoi pian taas ilmaista ja nyt ehdin maalimiehelle asti. Joka ukolla oli erinomainen hallinta ja pisteitä tulikin 168/170. :) Olin todella tyytyväinen. Mun rakas pikkumies on niin mahti hakukone!

Usvakin alkaa olla pina synnytyskunnossa, lasketttuun aikaan on viikko. :) On se iso! Maha on ihan pinkeä jo nyt mitä se onkaan sitten kun itse h-hetki on käsillä??? Toivottavasti kaikki menee hyvin! Mun pikkutyttö lähtee "laitokselle" huomenna, kauhea ikävä tulee meidän omaa pikku-pelleä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti